Vocabulario Albanés Ciudad - ResturanteAguaUjë
Agua MineralUjë mineral
Aparato De Cerveza A PresiónAparatet Birra Presioni
Aves Y CazaShpendët dhe lojë
BarraBar
BebidaPije
Bebida AlcoholicaPini Alcoholica
Bebida No AlcoholicaPini Nuk ka Alcoholica
Bebida RefrescantePije freskuese
CamareraKameriere
CamareroKamerier
Carne AsadaCarne Asada
Carta De VinosListë e verërave
ChampánShampanjë
ChefKuzhinier
Cliente/ACustomer / A
Copa De VinoWine Glass
CucharaLugë
CuchilloThikë
El CubiertoI mbuluar
EntremesesAntipastë
EspecialidadSpecialitet
Especialidad Del ChefSpecialty Del Chef
HeladoIce Cream
La Cuenta, La FacturaFatura Llogaria
Legumbres Y VerdurasBishtajore dhe Perimet
Libro De ReclamacionesAnkesat libër
MantelMësallë
Menú De Tres PlatosTre Enët Menu
Menú, Lista De ComidasMenu Ushqime Lista
MesaTryezë
PalilleroPalillero
PastasMakarona
Pescado Y MariscoPeshku dhe deti
PimenteroPiper
PimientaPiper
PlatoGjellë
Plato (Objeto)Dish (Object)
Plato CombinadoKombinuar Plate
Plato Principal, Plato FuerteKursi kryesore, Kursi kryesore
PosavasosCoasters
PostreËmbëlsirë
PropinaMajë
ReservadoE rezervuar
Reservar MesaLibri i një Tabela
RestauranteRestorant
Restaurante AutoservicioVetë Restorant
SaleroKripë
ServilletaPecetë
ServilleteroRreth për pecetë
Servir (En La Mesa)Shërbyer (Në tabelën)
SillaKarrige
SopaSupë
TenedorPirun
VasoGotë
VinagrerasTakëm tryeze-qëndrojë
VinoVerë
Vino De La CasaVino De La Casa